Jobb hos oss?

Jobb hos oss?

Vi bringer de beste kandidater og klienter sammen gjennom ekspertise og innovative løsninger.

Vi bringer de beste kandidater og klienter sammen gjennom
ekspertise og innovative løsninger.

Vi rekrutterer på en ny måte.

Vi tror rett allokering av talent i arbeidslivet er den største driveren for velferd og en bedre verden for oss alle. Vi tror rett ekspertise på rett sted skaper den største verdien for individ, selskap og samfunn. Rett allokering av oss alle i arbeidsmarkedet gjør alle til vinnere.

Det å utvikle intelligente prosesser og kontinuerlig forbedre hvordan vi organiserer oss og rekrutterer er forutsetningen for en bedre allokering. Nye teknologier gjør at tid og sted blir mindre viktig. Det åpner opp for et globalt arbeidsmarked innen stadig flere bransjer og funksjoner.

Ta en prat med oss.

Vi er opptatt av hva mennesker kan og vil. Hos GreatPeople vil du merke en energi, en ekspertise og et fellesskap som frigjør ideer og handling. Vi ønsker at mennesker lykkes.

Vi arbeider med hele verden.

Våre klienter er store og små, er innen alle bransjer og består av alle slags mennesker fra hele verden. Felles for alle er at de er noen av de mest talentfulle som arbeider for en bedre verden.

Vil du jobbe med rekruttering?

Vi tror rekruttering er det viktigste en leder gjør. Er du fasinert av mennesker og er oppriktig interessert i strategi og organisasjon er rekruttering en drømmejobb. Vi søke flere fantastiske kolleger.

Ønsker du å vite mer?

Du når oss på 0047 924 15 227 eller mail mail@greatpeople.no, eller fyll inn
feltene under og send. Våre rådgivere vil kontakte deg omgående.

Takk for din henvendelse

Våre medarbeidere vil snart ta kontakt.