Konsum, Handel & Bærekraft

Konsum, Handel & Bærekraft

Vi bringer de beste kandidater og klienter sammen gjennom ekspertise og innovative løsninger.

Vi bringer de beste kandidater og klienter sammen gjennom
ekspertise og innovative løsninger.

Sektoren Konsum, Handel og Reiseliv omfatter alle produkter og tjenester ment for konsumenten, alt fra mat, til klær, varer, tjenester og opplevelser. Sektoren opplever nå et paradigmeskifte gjennom storstilt digitalisering, sterkt fokus på brukeropplevelse og nye forretningsmodeller. Den viktigste forutsetningen for å lykkes i bransjen er evne til kontinuerlig å tilpasse seg endrende kundeadferd. En rekke nye selskap og funksjoner har som følger av endringene i bransjen også oppstått. Dette skaper stort behov for ny kompetanse. To viktige områder som er endret, særlig for konsum og handelsbransjen er innslaget av netthandel og ikke minst transport og logistikk som følger av dette.

Vi ser også at det de senere årene har vært en revolusjon når det kommer til mulighetene for å drive målrettet markedsføring og sikre en tilpasset kundeopplevelse for hver enkelt kunde. Klarer ditt selskap å sikre dette kan det være et viktig konkurransefortrinn.

Hotell, restaurant og reiseliv har nylig vært gjennom en svært dramatisk pandemi. Dette har ført til massive tap både av kapital og kompetanse. Nå er markedet på vei opp igjen mot en ny normal, dette gir store muligheter, men for å gripe mulighetene er selskapene helt avhengig av rett kompetanse.

La teamet til GreatPeople løfte din rekruttering innen følgende områder:

  • FMCG – dagligvare
  • Faghandel
  • Netthandel og digital kundereise
  • Storkjøkken og servering
  • Logistikk og transport
  • Hotel og reiseliv

Hvorfor velge teamet i GreatPeople som din rekrutteringspartner:

  • Relevant ekspertise: Vi har ekspertise innen rekruttering til selskap innen konsum, handel og reiseliv og til alle funksjoner
  • Tilgang til kandidater: Vi har tilgang til hele markedet slik at våre rådgivere finne og vinne de rette kandidatene for deg
  • Effektive prosesser: Vi bygger effektive prosesser og systemer slik at du kan rekruttere bedre kandidater trygt og hurtig

“I am convinced that nothing we do is more important than hiring and developing people. At the end of the day you bet on people, not on strategies.”

Lawrence Bossidy

Vil du vite mer?

Du når oss på 0047 911 67 523 eller mail mail@greatpeople.no, eller fyll inn
feltene under og send. Våre rådgivere vil kontakte deg omgående.

Thank you!

We will contact you as soon as possible.

New Password

Reset your password with the email sent to you.

Sorry!

Email is incorrect. Please check your email and try again.

Sorry!

Email or password is incorrect. Please check your email and password and try again.

Email already exists.

Your email is already registered in Avollon. Please contact a Client Advisor to activate your account for the first time. Then login by using your email and password.

Sorry!

Something went wrong. We are working on getting this fixed as soon as we can. You may be able to try again.

Thank you!

We will activate your account as soon as possible by emailing you your username and password. Please contact a Client Advisor if any questions.

This site is registered on wpml.org as a development site.